SeaForceLogoBijeli

ISTRAŽITE MORE

IZNAJMITE PLOVILO

OSIGURAJTE SVOJU BUDUČNOST SA SeaForce Yachting

ULOŽITE U PLOVILO

Kupnja plovila u Hrvatskoj ima nekoliko prednosti. Prekrasna hrvatska obala Jadranskog mora nudi nenadmašna iskustva jedrenja, s pristupom slikovitim rutama i raznim mjestima. Nacionalni turistički sektor koji se konstantno povečava jamči dosljedan protok budućih čarter klijenata, optimizirajući financijsku dobit od posjedovanja jahte. Nadalje, mediteransko okruženje Hrvatske, koje se može pohvaliti s više od 2600 sunčanih sati godišnje, čini je savršenim mjestom za plovidbu tijekom cijele godine, što rezultira dosljednom upotrebom jahte i isplativošću. Vlasnici mogu imati vlasništvo bez brige uz stručno održavanje, usluge concierge i charter management kada koriste pouzdane usluge upravljanja jahtama. Nadalje, ulagači se mogu osjećati sigurnima znajući da Hrvatska poštuje stroge zahtjeve zaštite okoliša i pomorske sigurnosti kao članica Europske unije. Uzimajući sve u obzir, kupnja jahte u Hrvatskoj ne samo da donosi financijsku dobit, već predstavlja i priliku za bogatim stilom života usred zadivljujućeg obalnog krajolika i ekskluzivnih marina.

Seaforce_katamaran2

SPECIJALIZIRALI SMO SE ZA PRODAJU NOVIH I RABLJENIH PLOVILA

PRODAJA PLOVILA

SeaForce Yachting specijaliziran je za prodaju novih i rabljenih plovila, pružanje stručnih usluga posredovanja u jahtama i savjetovanja. Planirate li kupiti novu jahtu, kontaktirajte nas, a mi ćemo vam ponuditi najbolje rješenje, prilagoditi ga vašim željama i zahtjevima.

Proces kupnje plovila prepustite SeaForce Yachtingu koji će vas voditi kroz ovo iskustvo. Naš Odjel prodaje i postprodaje tu je za vas kako bismo obavili sav naporan posao, počevši od pregovora s tvornicom preko birokratskih pitanja, transporta i konačno postavljanja Charter Management programa.

Ako želite kupiti novi Lagoon ili Beneteau, neke modele možete provjeriti izravno u našoj bazi.

Lagoon_400S2

NAŠI DRAGI PARTNERI